Гол - це ще не перемога

16 тур першості Кобеляччини з футболу серед команд 2 ліги
"Будекспрес"(Кобеляки) - Котовське 1:3(0:0)
Кунівка
100 глядачів

В центральному матчі 16 туру першості Кобеляччини з футболу серед команд 2 ліги зустрічалися кобеляцький "Будекспрес" та футбольна команда із села Котовське.
Це я зустріч була дуже принципова.Зустрічалися лідери ліги (перед звітною зустрічою Котовське було перше в турнірній таблиці, "Будекспрес - треті).
Перші хвилини зустрічі показали,що на полі зустрілися дві рівні команди.Господарі заграли першим номером.Проте створювати біля воріт Котовського небезпечні моменти кобеляччани через щільний захист гостей було непросто.
Втім,і свої володіння, "Будекспрес" охороняв досить надійно.
На 18 хвилині матчі господарі створили найнебезпечніший момент в першому таймі.При подачі кутового Валера Галаган виграв повітряну дуель із захисником Котовського.Після його удару рикошетом від поля м'яч потрапив у перекладину.
Весь тайм пройшов у дуже рівній боротьбі з великим відсотком браку та неточностей.
Другого тайму став продовженням другого.Знову рівна боротьба на всій довжині футбольного поля.І знову,як і в попередній матчах,господарі не реалізовують свої моменти.Проте з одного моменту вони таки витягли максимум.
На радість місцевих вболівальників на 67 хвилині "Будекспрес" забив,як здалося на перший погляд, переможний гол.
Те що сталося з господарями в останні 20 хвилин матчу не можливо охарактеризувати.Це треба було бачити.Повний програш верхових дуелей, низька швидкість атак, катастрофічні помилки в обороні. Котовське все це вміло використало на свою користь.
Як результат - 3 м'ячі.А скільки ще не забили.
Як результат 1:3. Перемогли гості.
Попереду ще багато ігор.Команді гостей - бажаю вдачі в наступних матчах,господарям потрібно усилятися новими гравцями (в першу чергу захист зміцнювати).А ось де їх взяти - це інше питання...
Відношення начальства Кобеляцького футболу("цього можна,а цього ні) до трансферів не зрозуміла...

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Тіні забутих боїв

Журналістика - робота не для слабонервних...

Пам'ятники Кобеляччини. Алея Слави м.Кобеляки