"Урожай" зібрали вдалий

Вже традиційно кожної зими в Кобеляках проводиться розіграш кубка райради ВФСТ «Колос» з міні-футболу серед команд виробничих колективів фізкультури та сільських громад.
Не став виключенням і цей рік. Змагання, в яких брали участь 22 команди, відбувалися на стадіоні «Колос» на майданчику із штучним покриттям. Змагання були розподілені на два етапи. У першому етапі команди були розподілені на 4 групи по 4 команди та 2 групи по 3 команди. Його головною сенсацією став виліт вже на ранній стадії фіналістів першості райради ВФСТ «Колос» з села Красне. До фінальної частини вийшло 6 найсильніших команд, які були розділені на дві групи. До першої потрапили команди з Мідянівки, Сухинівки та Рибалок. У другій брали участь багаторазові чемпіони району з футболу «Динамо» (Кобеляки),які за вихід з групи змагалися з футболістами Іванівки та Кірове.
Всі матчі футболістів щиро підтримували вболівальники,і тому гравці команд намагалися показати їм всі свої навики та вміння. Як результат за весь фінальний етап були зафіксовані лише два нічийних рахунки.
Зі самого початку беззаперечними фаворитами на перемогу в змаганнях вважалися футболісти «Динамо» (Кобеляки). Проте не так сталося, як гадалося. Ще в груповому турнірі переможці першості райради з Іванівки зуміли відібрали у кобелячан 2 очки. Для виходу в наступний етап їм потрібно було будь що перемагати гостей з Кірове. Це завдання вони зуміли виконати на відмінно – 4:0. Попереду був фінал…
Якби хтось сказав, що «Урожай» вийде до фіналу – йому б напевно ніхто б не повірив. А якби ще додали, що вони ще й фінал виграють… Вигравши 2:1 у Сухинівки та 1:1 зі «Спартаком» із Рибалок «Урожай» напряму з групи потрапив у фінал,де на них чекав найсильніший суперник з усіх, з яким вони зустрічалися на протязі всього турніру.
Перед фіналом були розіграні решта місць.
П'яте місце здобули футболісти з Сухинівки, які розгромили гостей із Кірове 4:0.
В матчі за «бронзу», в якому зустрічалися Іванівка та Рибалки,основний час не виявив переможця – 1:1.В серії післяматчевих пенальті голкіпер номінальних господарів приніс перемогу своїй команді ,зумівши відбити один із ударів.
Фінал став таким собі протистоянням першої та другої ліг району. З одного боку – багаторазові чемпіони першої ліги ,з іншої – команда,складена з основи «Будекспреса» (одного з лідерів другої ліги). Команди продемонстрували швидкісну та комбінаційну гру. В таких зустрічах виграють ті команди,які краще використовуюсь свої моменти. «Урожай» якісно розпочав матч,зумівши забити 2 швидких голи (один не без допомоги гравця кобелячан). Скоротивши рахунок, «Динамо» великими силами перейшло в наступ,проте незабаром вони пропустили швидку гольову контратаку мідянівських футболістів – 1:3.
До фінального свистка динамівці зуміли скоротити рахунок до мінімуму. На більше в них вже не вистачило сил.
Перемогу і почесне перше місце вибороли футболісти мідянівського «Урожаю». Майстерну гру в турнірі продемонстрували учасники мідянівської команди Коля Голтвянський, Валера Галаган, Олег Галаган, Ярослав Ломаков, Валентин Ломаков, Сергій Костиря та Ігор Койнаш (керівник команди - Гордійко Василь Макарович).
«Урожай» (Мідянівка) – володарі кубка райради ВФСТ «Колос» з міні-футболу серед команд виробничих колективів фізкультури та сільських громад. Як мінімум до наступного року…

Результати всіх зустрічей фінального етапу
Сухинівка – «Спартак»(Рибалки) 0:0
Іванівка – Кірове 1:0
«Урожай» (Мідянівка) – Сухинівка 2:1
«Динамо» (Кобеляки) – Іванівка 2:2
«Спартак» (Рибалки) – «Урожай»(Мідянівка) 1:1
Кірове – «Динамо»(Кобеляки) 0:4
Матч за 5-6 місце. Сухинівка – Кірове 4:0
Матч за 3 місце. Іванівка – «Спартак» (Рибалки) 1:1 (пен.3:2)
Фінал. «Урожай»(Мідянівка) – «Динамо» (Кобеляки) 3:2

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Тіні забутих боїв

Журналістика - робота не для слабонервних...

Пам'ятники Кобеляччини. Алея Слави м.Кобеляки