Розгром по-полтавськи

Прем’єр-ліга. Турнір молодіжних складів. 6 тур.
«Ворскла» (Полтава) - «Динамо» (Київ) - 4:0
Голи: Баранник, 10, Кунєв, 43, Тимченко, 65, Козлов, 86.
«Ворскла»: Казаков, Тарганчук, Ткачук (Ільчіш, 68) Пєсков, Вовкодав, Момот, Пердута (Козлов, 75), Бацула (Кравченко, 63), Чичиков (Тимченко, 46), Кунєв (Василенко, 75), Бараннік ( Дулуб, 57).
Запасний: Чуваєв.
Старший тренер: Свистун Сергій.
«Динамо»: Кичак, Лапушенко, Акубардія, Братков, Балан, Трубочкін, Буяльський (Скакун 63), Єфремов (Мірослін, 35), Калініченко (Котляр, 46), Панфілов (Швидкий, 57) Белгазуані, (Фароян, 69).
Запасні: Тимофєєв, Боровик.
Старший тренер: Володимир Мунтян.
Арбітр: С. Родіоненко (Луганськ)
13.8.2010.Полтава. Стадіон «Лтава». 500 глядачів. +32.



13 серпня стало по справжньому чорним днем для молодіжного складу «Динамо». Підопічні відомого у минулому півзахисника київського «Динамо» та збірної СРСР Володимира Мунтяна на стадіоні «Лтава» були вщерть розбиті молодіжним складом полтавської «Ворскли» 4:0!
Старший тренер молодіжного складу динамівців через різні причини кинув у бій лише необстріляну молодь, яка не змогла на рівних протистояти більш досвідченим ворсклянам. Як результат гості отримали найбільшого ляпаса за час існування турніру дублерів!
Початок зустрічі був за господарями. Вже перша атака могла завершуватися голом, проте удар Бацули виявився неточним. Але вже в наступній атаці ворскляни забивають. Баранник прорвався правим флангом і потужно пробив по воротах. Молодий Кичак (у липні був на оглядинах в запорізькому «Металурзі», але не підійшов команді) хоч і зміг торкнутися м'яча, врятувати ворота йому не вдалося.1:0!
Кіпер господарів Казаков у першому таймі майже не мав роботи, чого не можна сказати про його візаві. У Кінчака роботи було багато, кілька разів він рятував команду. А наприкінці тайму «витягнув» удар зі штрафного з «дев'ятки». Проте перед самісінькою перервою він все ж таки вдруге в матчі витягнув смугастого з сітки власних воріт після результативного удару Кунєва.2:0!
Другий тайм став продовженням першого.«Ворскла» весь час була в атаках. У результаті «Ворскла» змогла ще двічі забити. На 65 хвилині Сергій Вовкодав, чудово розібравшись з двома захисниками, прострелив у штрафний майданчик, де Ігор Тимченко проштовхнув м'яч у сітку гостьових воріт. А вже наприкінці матчу Козлов результативно замкнув навіс з правого флангу. 4:0 – полтавський розгром юних динамівців у п’ятницю, тринадцятого!

Олег Дубина

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Тіні забутих боїв

Журналістика - робота не для слабонервних...

Пам'ятники Кобеляччини. Алея Слави м.Кобеляки