Весна прийшла, футбол повернувся

Після зимового міжсезоння великий футбол повернувся в Кобеляцький район.
Новий рік - нові надії. На новий сезон місцеві вболівальники покладають великі сподівання. Особливо це стосується місцевого "Колоса", який м'яко кажучи досить посередньо провів попередню першість області.
Волею долі відкривався новий футбольний сезон матчем у Кунівці. На сільському стадіоні в товариській зустрічі зустрічалися друзі пожиттю та воїни на полі - "майже місцевий" "Будекспрес" з Кобеляк та "Спартак"(Рибалки).
Зранку та під час самого матчу поле сільського стадіону небесна канцелярія поливала рясним дощем,який то переставав то знову починався. Це звісно не могло не сказатися на якості самої гри. Проте слід зазначити,що наперекір погодним умовам сільське поле було в досить непоганому стані. Була в цій грі одна цікава особливість. Олександр Євтушенко, який в попередньому сезоні захищав кольори "Спартака", дебютував за свою нову команду - "Будекспрес". Перший гол кобеляцького краю в новому сезоні пощастило забити гравцю "Спартака" Миколі Телятнику. На 31 хвилині гравцю гостей оборонці "Будекспресу" "організували" вихід один-на-один, який форвард з Рибалок уміло реалізував - 1:0! Проходить лише 8 хвилин - рахунок подвоюється. Автором другого голу став Олександр Крупін.
Ще в першому таймі господарі зуміли скоротити рахунок в матчі. Олег Галаган у відчайдушній боротьбі у карному майданчику із воротарем та захисниками спартаківців спробував завісити у штрафну - гості м'яч відбили ... прямо на набігаючого Женю Волошка. Форвард господарів на замаху обігравши захисника завдав сильного, а головне точного удару в ближній кут воріт. При рахунку 2:1 гравці пішли на перерву. Взагалі підводячи підсумки першої 45-хвилинки слід відзначити територіальну перевагу гостей з Рибалок. Про що говорити,якщо за перший тайм гості завдали 8 ударів по воротам суперника, господарі - лише 2.
Другий тайм видався ще більш яскравим за перший. Напружена та яскрава гра обох команд вилилася в 4 голи,які були забиті в другому таймі. "Будекспрес" зумів вирівняв гру та виграти здавалося вже програну зустріч. На дубль Володимира Калюжного та голу Олега Галагана гості відповіли лише одним влучним голом Сергія Ланги - 4:3. Матч подарував безліч гарних вражень обом командам та вболівальникам,які незважаючи на погану погоду прийшли(або приїхали) подивитися на гру рідних команд.
Багато було помилок,велика кількість браку,але одного в грі обох команд не забереш - жаги до перемоги. Новий футбольний сезон лише почався. Командам є над чим працювати.
І тому ми лише можемо побажати обом командам успіхів в досягненні своїх завдань на сезон.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Тіні забутих боїв

Журналістика - робота не для слабонервних...

Пам'ятники Кобеляччини. Алея Слави м.Кобеляки