Ндоє двічі забиває, але Копенгаген все одно вилітає


Полтавська Ворскла в матчі 5 туру Ліги Європи зіграла в нічию з датським Копенгагеном, чим "допомогла" "левам" передчасно завершити свої виступи на євроарені. 

Останній єврокубковий домашній матч Ворскли у Полтаві в поточному році не викликав ажіотажу. Навіть за декілька хвилин до початку матчу в касах стадіону залишалися велика кількість не розкупленими квитків практично на будь-який сектор. Причин цього безліч, але одну потрібно виділити особливо - час початку матчу. О десятій годині вечора вже доволі прохолодно, тому значна кількість вболівальників "зелено-білих" вирішили залишитися вдома та подивитися матч по телевізору. Полтавський вболівальник звик ходити на матчі в день, а не вночі, тому фактично проігнорував передостанній домашній матч рідної команди в 2011 році.

Полтавчани в минулому турі втратили всі шанси на вихід в групи, тоді як гостям потрібна була лише перемога аби мати надію вийти до наступного етапу турніру.

З перший хвилин команди почали грати у відкритий футбол. Було багато боротьби (особливо в центрі поля), але було обмаль небезпечних моментів.
Перший момент в матчі, який можна назвати гольовим, стався аж на 20 хвилині. Після удару Павла Ребенка м'яч рикошетом від захисника гостей влучив точнісінько в перекладину воріт та відлетів в поле.
А через 11 хвилин рахунок в матчі було відкрито. У боротьбі в штрафному майданчику датчан форвард гостей Дам Ндоє після подачі кутового прагнув відбити м'яча у поле, але невдалим рухом ноги відправив його точно у власні ворота - 1:0.
Місцеві вболівальники раділи не довго. І знову Ндоє! На цей раз гравець Копенгагена скористався провалом центра оборони господарів та спокійно переграв Величка - 1:1.
До кінця першої 45-хвилинки команди на двох створили один хороший момент, проте удар Кривошеєнка заблокував Віланд.

В другому таймі обидві команди великими силами йшли вперед, але активнішими виглядали вже ж господарі. Тайм розпочалася з неймовірного за силою удару Даллку - Віланд переводить м'яча на кутовий. Практично миттєво Копенгаген відповідає контратакою, в якій головною дійовою особою виступив Мартин Вінгор - захисники Ворскли блокують прорив півзахисника датчан.
Кінцівка зустрічі пройшла в атаках господарів. На 85 хвилині після удару Оберемка лише нога Оттесена врятувала Копенганен від гарантованого голу. 1:1 - останній тур для команд групи B перетворюється на формальність.

Слід зазначити, що матч в Полтаві не обійшовся без зіркових гостей. Разом з Копенгагеном до Полтави коментувати гру для телеканала Viasat прибув легендарний в минулому воротар англійського Манчестер Юнайтед та збірної Данії, чемпіон Європи - 1992, володар Кубка Чемпіонів - 1999 Петер Шмейхель. Після матчу журналісти довго не відпускали "Шмайкса". Все таки не кожного дня в Полтаву приїжджають зірки такої величини...

Ліга Європи. "Ворскла" (Полтава, Україна) - "Копенгаген" (Данія) 1:1 
Голи: Ндоє (автогол), 31 - Ндоє, 38 
Ворскла: Величко, Даллку, Курилов, Пєсков, Селін, Краснопьоров, Кривошеєнко (Єсін, 90), Ребенок, Безус (Чеснаков, 81), Маркоскі (Оберемко, 69), Янузі 
Копенгаген: Віланд, Оттесен, Томсен, Сігурдсон, Ов'єдо (Бенгтссон, 46), Клаудемір, Гріннхейм, Діуф (Вінгор, 46), Боланьос, Сантін (Норстранн, 74), Ндоє 
Попередження: Даллку, Величко 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Тіні забутих боїв

Журналістика - робота не для слабонервних...

Пам'ятники Кобеляччини. Алея Слави м.Кобеляки