В Кунівці відбулося вшанування футболістів "Будекспресу" - переможців ІІ ліги Кобеляцького району

Вчора в Кунівці (Кобеляцький район) відбулося справжнє футбольне свято. Жителі села зібралися у сільському будинку культури для того, щоб вшанувати переможців першості Кобеляцького району серед команд ІІ ліги сезону 2010 року - футболістів ФК "Будекспрес" (Кобеляки).
Футбольний колектив "будівельників" йшов до цієї перемоги цілих два роки. Багато чого було пережито в цей період. Були й чудові перемоги, траплялися інколи й поразки, але незважаючи на різні перешкоди команда зуміла зробити той єдиний великий крок, якого в результаті вистачило для підвищенні в класі.
В попередньому сезоні "Будекспрес" в першості другої за значністю лізі району зайняли 4 місця, цього ж року стали переможцями!
За два роки команда будівельників провела в районній першості 50 ігор. З них 38 виграла, 5 нічиїх та 7 програла, різниця м'ячів 196 - 56.
Кращим бомбардиром за два футбольних роки став Олег Галаган (43 голи). Цього року найкращі бомбардирські якості продемонстрував новачок команди Олександр Явтушенко, який відзначився у воротах противників 33 рази. Гравцем - легендою клубу визнано Валеру Галагана, без якого цього колективу можливо й не було б.
Кожний з гравців команди по черзі виходили на сцену, де з рук голови Кобеляцької РО ФВСТ "Колос" Віталія Олексійовича Детюка, голови районною федерації футболу Олега Борисовича Дробітька та керуючого справами виконавчого апарату районної ради Олександра Міщенка, їм були вручені медалі та грамоти.
Згодом вийшли голови Кунівської та Мідянівської сільських рад Віталій Варава та Сергій Кобель, які вручили грамоти від сільських рад сім’ям Волошко, Калюжним , Козаченкам та футболістам Валері Галагану , Миколі Голтвянському та Валентину Ломакову за свій посильний вклад в житті сільських громад .
Після нагородження відбувся святковий концерт та дискотека. Сільське свято вдалося. Попереду у "будівельників" новий футбольний сезон з новими перешкодами та екзаменами на футбольну зрілість, проте завдання стоїть одне - перемога в кожному з матчів!

Фотоогляд

 
P.S. Наприкінці відео звук по технічним причинам дещо відстає від зображення.
Олег Дубина

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Тіні забутих боїв

Журналістика - робота не для слабонервних...

Пам'ятники Кобеляччини. Алея Слави м.Кобеляки