Ніхто не пройшов

Сьогодні були зіграні матчі 1/8 фіналу Кубка України. Жодна з трьох команд Полтавщини, які брали участь в турнірі, не спромоглася пройти до наступного етапу.
0:8! З таким загальним рахунком колективи Полтавщини поступилися своїм супротивникам в 1/8 фіналу. Просто та без шансів…
Керманич «гірників» Мірча Луческу в матчі з «Полтавою» дав перепочинок більшості гравців основи, що в принципі недивно дивлячись на наступні важкі двобої з «Дніпром» та лондонським «Арсеналом». За досить посередньої гри більш імениті гості здобули заслужену перемогу з рахунком 2:0. Відзначилися Марсело Морено та Вілліан відповідно на 66 та 71 хвилинах.
В матчі в Кременчуці неприємно «засвітилися» фани «Дніпра». Святкування першого голу гостей у фан - секторі дніпропетровців не очікувано перетворилося у зупинку матчу, оскільки на футбольне поле був викинутий фаєр. Міліціонери кинулися на трибуну, де згодом зав'язалася справжня бійка ... На підмогу міліції прийшли ще 24 бійця «Беркуту». Вони локалізували конфлікт, захопивши у відділення чотирьох порушників порядку.
А так підопічні Хуанде Рамоса загалом не зустріли серйозного опору з боку представника другої ліги. Дніпряни перемогли з рахунком 3:0. Відзначилися Максим Калиниченко (28 хв.), Осмар Феррейра (52 хв.) та Євген Шахов (90+3 хв.).
У Львові місцеві вболівальники, які прийшли цього футбольного вечора на місцевий стадіон «Україна», стали свідками заслуженої перемоги улюблених футболістів. Кононов за всіма статтями переграв Павлова! Повний розгром! Дубль Кузнецова та гол Гурули вибили «Ворсклу» з розіграшу Кубка!
Слід зазначити, що ці ж колективи вже в суботу зустрінуться в матчі 15 туру чемпіонату України.
Ось такий невтішний здобуток футбольних колективів Полтавщини в розіграші національного Кубка.

До вашої уваги мій фотоогляд матчу ФК "Полтава" - "Шахтар" (Донецьк)


Олег Дубина

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Тіні забутих боїв

Журналістика - робота не для слабонервних...

Пам'ятники Кобеляччини. Алея Слави м.Кобеляки